Trenger du et AS raskt?

Kjøp et hylleselskap og få org.nr. i dag - nå kr 9 900

Nyregistrert AS

Selskapet er nyregistrert og garantert uten drift eller forpliktelser.

Endringer i selskapet

Vi endrer firmanavn, styre, daglig leder og formål for deg samme dag.

Hva med bankkonto?

Du oppretter bankkonto til selskapet i den banken du foretrekker.

Slik overtar du et hylleselskap i dag.

Raskt, enkelt og ideelt for deg som vil i gang raskt.

1

Ring eller bestill på nett

Bestill selskapet på nettsidene våre. Her fyller du inn opplysningene vi trenger for å overdra selskapet til deg.

2

Signer med BankID

Du betaler kjøpesummen med kortbetaling eller bankoverføring og signerer kjøpsavtalen for selskapet med BankID.

3

Motta org. nummer

Du får org.nr. og firmaattest. Selskapet er klart til bruk! Vi endrer firmanavn, styre, adresse osv. for deg i Brønnøysund.

Ta en kikk på selskapene våre.

Når du skal kjøpe et hylleselskap er det lurt å kontrollere at alt er som det skal og at selskapene faktisk eksisterer. Under ser du selskapene vi har klare for salg akkurat nå.

  NFH 200638 AS. Org.nummer: 925 282 499 | Se selskapet i Brønnøysund

  NFH 200636 AS. Org.nummer: 825 282 572 | Se selskapet i Brønnøysund

  NFH 200637 AS. Org.nummer: 925 282 480 | Se selskapet i Brønnøysund

Nyttig informasjon.

Viktig informasjon når du skal kjøpe hylleselskap.

Passer hylleselskap for deg?

Hylleselskap passer for deg som:

  • Trenger et aksjeselskap som er klart til bruk umiddelbart.
  • Har behov for et selskap med registreringsdato tilbake i tid. Våre hylleselskaper er allerede registrert i Brønnøysund og har registreringsdato som normalt er noen dager, uker eller måneder gammel.
  • Ønsker et nøkkelferdig selskap så du slipper å bruke noe som helst tid selv på å opprette ditt nye aksjeselskap.

Hvis ikke noen av disse kriteriene stemmer overens med dine behov anbefaler vi at du heller oppretter AS på den vanlige måten istedenfor.

Aksjekapital og overtakelse

Våre hylleselskap har kr. 30 000 i aksjekapital. Vi har overført kapitalen tilbake til oss etter registreringen, så når du overtar har selskapet kr. 30 000 i aksjekapital til gode fra deg som blir ny eier. Selskapet leveres uten bankkonto slik at du kan opprette konto i den banken du foretrekker å bruke og betale inn pengene der.

Før du kan overta selskapet må du betale kjøpesummen på kr. 9 900 til oss med betalingskort på nettsidene våre eller med bankoverføring. Så gir vi deg firmaattesten og sender inn endringene til Brønnøysund. Du kan ta i bruk selskapet allerede samme dag.

PS: Selskapet må betale Brønnøysunds registreringsgebyr på kr. 5 570, og gebyr for endring av firmanavn på kr. 1 440 etter at du har overtatt selskapet. Det kan du betale fra aksjekapitalen.

Vårt mål er å være best i klassen.

Og det mener kundene våre at vi har fått til.

Ofte stilte spørsmål.

Hylleselskapet koster NOK 9 900 pluss at du overtar gjeld til selskapet på NOK 30 000 for aksjekapitalen. Selskapet må betale registreringsgebyr til Brønnøysund på NOK 5 570 (alle AS må betale dette) og i tillegg også et gebyr for endring av firmanavn på NOK 1 440. Med andre ord, det det koster ekstra er altså de NOK 9 900 du betaler til oss samt gebyret for endring av firmanavn på NOK 1 440, totalt NOK 11 340.

Ja. Når du kjøper selskapet av oss overtar du en gjeld til selskapet på NOK 30 000 for aksjekapitalen. Etter overtakelsen kontakter du banken din for å opprette en bedriftskonto, også kan du betale inn de NOK 30 000 der. Vi anbefaler at du gjør det snarest mulig etter overtakelsen.

Selskapet du kjøper av oss er nyregistrert og har ikke betalt registreringsgebyret på NOK 5 570 til Brønnøysund enda. Det betyr at du må sørge for at selskapet betaler det etter at du har overtatt. Det følger med en faktura fra Brønnøysund som du kan betale med nettbank fra bedriftskontoen du oppretter til selskapet etter overtakelsen.

Nei, dessverre. Alle selskapene våre er helt nyregistrert og ubrukt, så de er bare noen dager eller uker gamle. Prøv eventuelt et av de store advokatfirmaene, det kan hende at de har eldre selskaper til salgs.

Vi garanterer for at selskapet er ubrukt og ikke har noen heftelser. Vi registrerer nye selskaper fortløpende og alle våre hylleselskap er derfor nyregistrert i Brønnøysundregistrene. Det vil si at de som regel er 1-3 uker gamle og aldri har vært i bruk.

Selskapene vi selger er nettopp registrert i Brønnøysundregistrene og har en helt nøytral rating. Det er ingen aktører som selger hylleselskap med god kredittrating, ettersom selskapet bl.a. må ha omsetning og historikk for å få en annen rating. Vær på vakt hvis noen mener de tilbyr dette da det er et tegn på useriøse aktører.

Nei. Selskapet leveres uten bankkonto så du kan opprette konto til selskapet i den banken du foretrekker å bruke. Grunnen til det er at bankenes rutiner for antihvitvasking og kundekontroll gjør at det ofte tar lenger tid å overta en bankkonto enn å opprette en ny, og det er også en fordel at du får mulighet til å velge bank selv.

Kjøp et hylleselskap.

Få org. nummer i dag og begynn virksomheten med en gang. Ring oss på tlf. 22 33 41 00 for en hyggelig infosamtale eller bestill selskapet på våre nettsider.

Kr 9 900 (+ aksjekapital kr 30 000)