Trenger du et AS raskt?
Få et org.nr. på timen

Kjøp et ferdig hylleselskap, spar to måneder og ta selskapet i bruk umiddelbart.

Kr 20 000,-
(+ aksjekapital kr. 30.000 og gebyrer til Brønnøysund)
Norges fremste tilbyder av hylleselskaper.
____________
Nyregistrert AS
Våre hylleselskap er garantert nyregistrert og 100% ubrukt, klare for overtakelse. Vi endrer firmanavn, styre osv. samtidig.
Spar to måneder
I snitt tar det ca to måneder å registrere AS pga. kø hos bankene og i Brønnøysund. Nå kan du få selskapet på bare en time.
Bankkonto
Du oppretter selv bedriftskonto i den banken du ønsker å bruke til selskapet.
Slik overtar du et hylleselskap
1
Bestill på bare 5 min.
Bestill selskapet på nettsidene våre. Her fyller du inn opplysningene vi trenger for å overføre selskapet til ny eier.*
2
Signer med BankID
Signerer på en kjøpsavtale med BankID og betal kjøpesummen med kort, Vipps eller bankoverføring.
3
Motta org. nummer
Du får org.nr. og firmaattest. Selskapet er klart til bruk. Vi endrer firmanavn, styre og adresse osv. i Brønnøysund.
4
Ferdig innen én time
Du kan ta i bruk selskapet umiddelbart. Kontakt banken du ønsker å bruke for å åpne bedriftskonto.**
*
Nytt Foretak er underlagt hvitvaskingsloven. Når du har fylt ut din bestilling vil en av våre medarbeidere gjennomføre en helhetlig kundesjekk før vi bekrefter om vi kan gå videre med din bestilling.
**
Bankene har ulik praksis for når de ønsker å åpne konto for hylleselskaper. Hvis det er nødvendig å åpne bedriftskonto på kort varsel anbefaler vi at du avklarer dette med banken din før du bestiller hos oss.
!
Nytt Foretak selger primært selskaper til profesjonelle aktører via advokatfirmaer, revisjonshus o.l. samt på anbefaling.

Passer hylleselskap for deg?
Eiendomsutvikling og transaksjoner
Restauranter og kaféer
   Hylleselskap er for deg som behøver et AS klart til bruk med en gang, eller som vil bruke minimalt med tid på å opprette ditt nye aksjeselskap.
   Teknologiselskaper
   Private equity og venture capital
   Når eiendom skal bytte hender
   Når det haster med godkjenninger
   Når du skal rekke en frist
   Når transaksjoner skal gjennomføres
   Andre bransjer
   Når det haster å få et org.nr. raskt
   Ledende i Norge på hylleselskaper - Vi utvikler teknologi og tjenester som hjelper deg med å spare tid. Når du skal starte en bedrift kan vi i snitt spare deg for ca to måneder ved at du får selskapet på dagen. Tusenvis av gründere, internasjonale selskaper og profesjonelle rådgivere har benyttet våre løsninger. Du og ditt nye hylleselskap er, med andre ord, i trygge hender.
   Vi er stolte av å ha tillit hos bl.a.
   ... i tillegg til tusenvis av selskaper og bedriftseiere
   Viktig info om hylleselskap
   Våre hylleselskap har kr. 30 000 i aksjekapital. Aksjekapitalen er overført tilbake til Nytt Foretak som et lån etter registreringen, og når du overtar selskapet overføres lånet til kjøper. Det betyr at selskapet vil ha kr. 30 000 til gode fra kjøper av selskapet. Selskapet leveres uten bankkonto slik at du kan selv kan opprette konto i den banken du ønsker og betale inn beløpet der.

   Før du kan overta selskapet må du betale kr. 20 000 med betalingskort, Vipps eller bankoverføring. Så snart du har signert kjøpekontrakten med BankID gir vi deg firmaattest og sender endringene til Brønnøysund. Du kan ta i bruk selskapet umiddelbart.

   Kostnader: Selskapet må betale registreringsgebyret til Brønnøysund på kr. 5 570 og gebyr for endring av firmanavn på kr. 1 440 etter at du har overtatt selskapet. Dette kan betales fra aksjekapitalen på kr. 30 000 som du betaler inn til bankkontoen du oppretter til selskapet.

   Bankkonto: Bankene har ulik praksis for når de ønsker å åpne konto for hylleselskaper. Enkelte kan åpne bedriftskonto med en gang etter at selskapet er overført, men de fleste ønsker å vente til endringene er oppdatert i Brønnøysundregisteret. Hvis det er nødvendig å åpne bankkonto umiddelbart anbefaler vi at du forhører deg med banken din før du bestiller hos oss.
   Hva er et hylleselskap?
   Et hylleselskap er et ferdigregistrert og ubrukt AS som kan overtas på dagen.

   Hylleselskapet er helt nyregistrert og ubrukt, du overtar selskapet og kan begynne å bruke det samme dag. Samtidig endres selskapets navn, adresse, styre osv. slik at det blir slik du ønsker.
   De 5 vanligste spørsmålene
   Ta gjerne kontakt med oss på post@nyttforetak.no eller tlf.(+47) 22 33 41 00 om du lurer på noe annet.
   Hva koster det å kjøpe et ferdig hylleselskap?
   Hylleselskapet koster NOK 20 000 pluss aksjekapital på NOK 30 000. I tillegg må selskapet betale registreringsgebyr til Brønnøysund på NOK 5 570 (alle AS må betale dette) og et gebyr for endring av firmanavn på NOK 1 440. Begge disse kan betales fra aksjekapitalen. Med andre ord, den ekstra kostnaden for hylleselskapet er de NOK 20 000 man betaler til oss samt gebyret for endring av firmanavn på NOK 1 440 - totalt NOK 21 440.
   Må kjøper betale aksjekapital på NOK 30 000?
   Ja. Kjøper av selskapet må innbetale NOK 30 000 for aksjekapitalen. Normat løses dette ved at kjøperen overtar betalingsansvaret for en gjeld til selskapet på NOK 30 000 og gjør opp gjelden ved å betale inn penger til bankkontoen man oppretter til selskapet.
   Hvorfor må selskapet betale registreringsgebyr til Brønnøysund?
   Selskapet du kjøper av oss er nyregistrert og har ikke betalt registreringsgebyret på NOK 5 570 til Brønnøysund enda. Du må selv sørge for at selskapet betaler gebyret etter at du har overtatt det. Når du mottar selskapet følger det med en faktura fra Brønnøysund som du kan betale med nettbank fra bedriftskontoen du oppretter til selskapet etter overtakelsen.
   Hvordan kan jeg være sikker på at selskapet ikke har noen heftelser?
   Vi garanterer for at selskapet er ubrukt og ikke har noen heftelser. Nytt Foretak registrerer nye selskaper fortløpende og de fleste av våre hylleselskap er derfor nylig registrert i Brønnøysundregistrene. Det vil si at de som regel er noen uker gamle og aldri har vært i bruk.
   Leveres selskapet med bankkonto?
   Nei. Selskapet leveres uten bankkonto så du kan opprette konto til selskapet i den banken du foretrekker å bruke. Grunnen til det er at bankene ikke aksepterer at man selger et hylleselskap med en bankkonto ettersom de ønsker å selv kunne vurdere hvilke kunder de ønsker å ta imot. Det å overta en bankkonto er uansett en mer omfattende prosess enn man skulle tro, så i de fleste tilfeller er det uansett en fordel at du får mulighet til å velge bank selv.
   Klar for å komme i gang?
   Klikk på knappen under for å gå til bestilling. Eller send oss en mail på post@nyttforetak.no eller ring oss på 22 33 41 00 hvis du ønsker mer informasjon.