Trenger du et AS raskt?
Få et org.nr. på timen

Kjøp et ferdig hylleselskap, spar over 4 uker og start bedriften din umiddelbart.

Kr 20 000,-
(+ aksjekapital kr. 30.000 og gebyrer til Brønnøysund)
Norges fremste tilbyder av hylleselskaper.
____________
Nyregistrert AS
Våre hylleselskap er garantert nyregistrert og 100% ubrukt, klare for overtakelse. Vi endrer firmanavn, styre osv. for deg.
Spar 4 uker
I snitt tar det over fire uker å registrere AS pga. kø hos bankene og i Brønnøysund. Nå kan du få selskapet på bare en time.
Bankkonto
Du oppretter selv bedriftskonto i den banken du ønsker å bruke til selskapet.
Slik overtar du et hylleselskap
1
Bestill på bare 5 min.
Bestill selskapet på nettsidene våre. Her fyller du inn opplysningene vi trenger for å overføre selskapet til deg.*
2
Signer med BankID
Du betaler kjøpesummen med kort, Vipps eller bankoverføring og signerer på en kjøpsavtale med BankID.
3
Motta org. nummer
Du får org.nr. og firmaattest. Selskapet er klart til bruk. Vi endrer firmanavn, styre og adresse osv. for deg i Brønnøysund.
4
Ferdig innen én time
Du er klar for start og kan begynne å bruke selskapet med en gang. Kontakt banken du ønsker å bruke for å åpne bedriftskonto.**
*
Nytt Foretak er underlagt hvitvaskingsloven. Når du har fylt ut din bestilling vil en av våre medarbeidere gjennomføre en helhetlig kundesjekk før vi bekrefter om vi kan gå videre med din bestilling.
**
Bankene har ulik praksis for når de ønsker å åpne konto for hylleselskaper. Hvis det er nødvendig å åpne bedriftskonto umiddelbart anbefaler vi at du forhører deg med banken(-e) du kan tenke deg å bruke før du bestiller hos oss.
!
Nytt Foretak selger primært selskaper til profesjonelle aktører via advokatfirmaer, revisjonshus o.l. samt på anbefaling.

Passer hylleselskap for deg?
Eiendomsutvikling
Restauranter og kaféer
   Hylleselskap er for deg som behøver et AS klart til bruk med en gang, eller som vil bruke minimalt med tid på å opprette ditt nye aksjeselskap.
   Teknologiselskaper
   Konsulenter
   Når du skal gjøre en transaksjon
   Når det haster å starte driften
   Når du skal rekke en frist
   Når du vil ta oppdrag med en gang
   Alle andre bransjer
   Når det haster å få et org.nr. raskt
   Ledende i Norge på hylleselskaper - Vi utvikler teknologi og tjenester som hjelper deg med å spare tid. Når du skal starte en bedrift kan vi i snitt spare deg for fire uker ved at du får selskapet på dagen. Tusenvis av gründere, internasjonale selskaper og profesjonelle rådgivere har benyttet våre løsninger. Du og ditt nye hylleselskap er, med andre ord, i trygge hender.
   Vi er stolte av å ha tillit hos
   ... i tillegg til tusenvis av gründere og bedriftseiere
   Our clients love us
   "Gode svar, rask respons, med serviceinnstilling som en rød tråd gjennom prosessen."

   Lars Cassel - Amíli Group
   "Det gikk fort og greit. Oversiktlige papirer og god oppfølging."


   Mette Grindland - Mette Grindland AS
   "Meget god og trygg opplevelse med Nytt Foretak."


   Knut Granlund - Vesterålen Takstservice AS
   Viktig info om hylleselskap
   Våre hylleselskap har kr. 30 000 i aksjekapital. Vi har overført pengene tilbake til oss som et lån etter registreringen, og når du overtar selskapet overføres lånet til deg. Det betyr at selskapet vil ha kr. 30 000 til gode fra deg som blir ny eier. Selskapet leveres uten bankkonto slik at du kan opprette konto i banken du ønsker og betale inn pengene der.

   Før du kan overta selskapet må du betale kjøpesummen på kr. 20 000 med betalingskort, Vipps eller bankoverføring. Så snart du har signert kjøpsdokumentene med BankID gir vi deg firmaattesten og sender inn endringene til Brønnøysund. Du kan ta i bruk selskapet umiddelbart.

   Kostnader: Selskapet må betale registreringsgebyret til Brønnøysund på kr. 5 570, og gebyr for endring av firmanavn på kr. 1 440 etter at du har overtatt selskapet. Dette kan betales fra aksjekapitalen på kr. 30 000 som du betaler inn til selskapets nye bankkonto.

   Bankkonto: Bankene har ulik praksis for når de ønsker å åpne konto for hylleselskaper. Enkelte kan åpne bedriftskonto for deg med en gang etter overdragelsen, mens andre vil vente til endringene er oppdatert i Brønnøysundregisteret. Hvis det er nødvendig å åpne bankkonto umiddelbart anbefaler vi at du forhører deg med banken(-e) du kan tenke deg å bruke før du bestiller hos oss.
   Hva er et hylleselskap?
   Et hylleselskap er et ferdigregistrert og ubrukt AS som kan overtas på dagen.

   Hylleselskapet er helt nyregistrert og ubrukt, du overtar selskapet og kan begynne å bruke det samme dag. Samtidig endres selskapets navn, adresse, styre osv. slik at det blir slik du ønsker.
   De 5 vanligste spørsmålene
   Ta gjerne kontakt med oss på post@nyttforetak.no eller tlf.(+47) 22 33 41 00 om du lurer på noe annet.
   Hva koster det å kjøpe et ferdig hylleselskap?
   Hylleselskapet koster NOK 20 000 pluss at du overtar gjeld til selskapet på NOK 30 000 for aksjekapitalen. I tillegg må selskapet betale registreringsgebyr til Brønnøysund på NOK 5 570 (alle AS må betale dette) og et gebyr for endring av firmanavn på NOK 1 440. Begge deler kan betales fra aksjekapitalen. Med andre ord, er den ekstra kostnaden for hylleselskapet de NOK 20 000 du betaler til oss samt gebyret for endring av firmanavn på NOK 1 440, totalt NOK 21 440.
   Må jeg betale inn aksjekapital på NOK 30 000?
   Ja. Når du kjøper selskapet av oss overtar du en gjeld til selskapet på NOK 30 000 for aksjekapitalen. Etter overtakelsen kontakter du banken din for å opprette en bedriftskonto, og når den er klar kan du betale inn de NOK 30 000 der. Vi anbefaler at du gjør dette snarest mulig etter overtakelsen.
   Hvorfor må selskapet betale registreringsgebyr til Brønnøysund?
   Selskapet du kjøper av oss er nyregistrert og har ikke betalt registreringsgebyret på NOK 5 570 til Brønnøysund enda. Du må selv sørge for at selskapet betaler gebyret etter at du har overtatt det. Når du mottar selskapet følger det med en faktura fra Brønnøysund som du kan betale med nettbank fra bedriftskontoen du oppretter til selskapet etter overtakelsen.
   Hvordan kan jeg være sikker på at selskapet ikke har noen heftelser?
   Vi garanterer for at selskapet er ubrukt og ikke har noen heftelser. Vi registrerer nye selskaper fortløpende og alle våre hylleselskap er derfor nyregistrert i Brønnøysundregistrene. Det vil si at de som regel er 1-3 uker gamle og aldri har vært i bruk.
   Leveres selskapet med bankkonto?
   Nei. Selskapet leveres uten bankkonto så du kan opprette konto til selskapet i den banken du foretrekker å bruke. Grunnen til det er at bankenes rutiner for antihvitvasking og kundekontroll gjør at det ofte tar lenger tid å overta en bankkonto enn å opprette en ny. Samtidig er det en fordel at du får mulighet til å velge bank selv.
   Klar for å komme i gang?
   Klikk på knappen under for å gå til bestilling. Eller send oss en mail på post@nyttforetak.no eller ring oss på 22 33 41 00 hvis du ønsker mer informasjon.