Skal du registrere holdingselskap?

Vi gjør hele jobben for deg!

> Alle stiftelsesdokumenter
> Registrering i Brønnøysund
> Garantert fornøyd eller pengene tilbake


Kr 990 + MVA

Our clients love us
"Gode svar, rask respons, med serviceinnstilling som en rød tråd gjennom prosessen."

Lars Cassel - Amíli Group
"Det gikk fort og greit. Oversiktlige papirer og god oppfølging."


Mette Grindland - Mette Grindland AS
"Meget god og trygg opplevelse med Nytt Foretak."


Knut Granlund - Vesterålen Takstservice AS
Så enkelt får du ditt eget holdingselskap
1
Bestill på nett
Bestill ditt nye holdingselskap på nettsidene våre. Her fyller du inn hva selskapet skal hete, hva det skal drive med, hvem som skal eie det osv.
2
Vi gjør jobben for deg
Vi ordner alt av papirarbeid, kvalitetssikrer alle detaljer og sender selskapet til registrering i Brønnøysundregistrene.
3
Motta org.nr.
Så snart selskapet er ferdig registrert sender vi deg org. nummer og firmaattest på e-post. Ditt nye holdingselskap er klart til bruk!
Haster det å registrere holdingselskap?
I gjennomsnitt tar det 4-8 uker å registrere et nytt holdingselskap. Hvis selskapet også skal ha et driftsselskap kan det ta 2-4 måneder før begge selskapene er ferdig registrert. Dette avhenger av banken din og Brønnøysundregistrene.

Trenger du holdingselskapet tidligere kan du vurdere å kjøpe et eller flere hylleselskap (ferdigregistrert AS).
Registrere et nytt holdingselskap
Selskapet er i snitt klart på 4-8 uker

990 + MVA
BESTILL NÅ
Kjøp et hylleselskap
Få selskapet på timen


20 000,-
LES MER
RASKT OG ENKELT - Vi utvikler teknologi og tjenester som gjør det enkelt og behagelig å drive bedrift. Tusenvis av gründere, internasjonale selskaper og profesjonelle rådgivere har benyttet våre løsninger. Du og ditt selskap er, med andre ord, i trygge hender.
Vår historie
8 år
Nytt Foretak har hjulpet nye bedrifter med å komme raskt på bena siden 2014.
5 000 +
Vi har bistått mer enn 5 000 personer og virksomheter med å etablere bedrift i Norge.
5 stjerner
Kundene bekrefter at vi leverer.
I snitt får vi 4,7 av 5 stjerner i rating på Trustpilot.
Hvorfor trenger du et
holdingselskap?
Et holdingselskap er et helt vanlig AS, men kalles holdingselskap fordi formålet med selskapet som regel er å eie «holde» andeler i andre selskaper, eiendom, aksjer eller andre verdier istedenfor å ha aktiv drift.

Holdingselskap gir deg økt økonomisk fleksibilitet og er blant annet gunstig for deg som ønsker å reinvestere fremtidig overskudd.

Les mer her
De 5 vanligste spørsmålene
Ta gjerne kontakt med oss på post@nyttforetak.no om du lurer på noe annet.
Hva koster det?
Vår tjeneste koster kr. 990 + mva og da gjør vi hele jobben for deg. Du må betale inn minimum kr. 30 000 i aksjekapital til selskapet før det kan registreres. Når selskapet er ferdig registrert må det betale registreringsgebyr til Brønnøysundregistrene på kr. 5 570. Det kan du betale fra aksjekapitalen. De kr 990 + mva du betaler til oss kan du også få tilbake fra aksjekapitalen slik at det blir selskapet som betaler for opprettelsen.
Trenger jeg å gjøre noe selv?
Det eneste du må gjøre selv er å kontakte banken din og opprette en bedriftskonto til selskapet og betale inn aksjekapitalen. Det gjør du etter at du har bestilt hos oss og fått alle papirene på selskapet.
Ordner dere med innsending i Altinn.no for meg?
Ja. Vi gjør hele jobben med å registrere selskapet. Det betyr at vi både lager alle selskapsdokumentene og sender inn selskapet til registrering via Altinn.no.
Hva er minstekravet til aksjekapital?
Kr. 30 000. Aksjekapitalen må betales inn i penger, og ikke utstyr, varer eller andre eiendeler hvis du skal bruke vår tjeneste.
Hvor lang tid tar det?
Normalt kan du beregne minimum 4-8 uker fra du bestiller og til selskapet er klart. Vi er raske og hiver oss rundt så det ikke skal stå på oss, men flere av de store bankene har fra to uker til 2-3 måneders behandlingstid for å opprette bedriftskonto til nye kunder. I tillegg er det behandlingstid i Brønnøysund på ca. to uker.
Klar for å komme i gang?
Klikk på knappen under for å gå til bestilling. Send oss en mail på post@nyttforetak.no eller ring oss på 22 33 41 00 hvis du ønsker mer informasjon.