Vi ordner selskaps-
registrering for deg.

Bestill selskap med noen få tastetrykk. Vi gjør hele jobben for deg. Du videreselger til kunden din til den prisen du ønsker.

Vi spanderer første AS - bestill i dag.

Bestill et AS

Vi lager stiftelsesdokumenter og ordner registreringen i Brønnøysund.

kr 800,-

Vi spanderer første AS

Kjøp et ferdig AS

Vi har ferdigregistrerte AS på "hylla". Du kan videreselge et selskap til kunden din som da får org.nr. samme dag.

kr 9 000,-

Prøv en demo

Prøv en gratis og uforpliktende demo der du kan teste å stifte et AS uten at det blir opprettet et ekte selskap.

Gratis

Last opp dokumenter.

Kapitalbekreftelser, signerte kjøpsavtaler/sluttseddel for hylleselskap og legitimasjon på reelle rettighetshavere laster du opp her.

Få din egen internløsning.

Om du ønsker kan vi lage egne internsider til selskapet ditt som gjenspeiler hjemmesiden din. Du kan se et eksempel på hvordan det ser ut hos en av våre partnere, BDO AS, under.

Ofte stilte spørsmål.

Hos oss betaler du bare for bruk. Det er ingen faste kostnader, oppstartsavgift eller bindingstid. Du betaler en lav pris per selskap, som er rabattert fra prisene vi tar fra våre egne kunder slik at du kan selge videre med fortjeneste om du ønsker det.

Nei, absolutt ikke. Det er ingen bindingstid og ingen gebyrer eller avgifter. Du bruker løsningen ved behov og det er ingen forpliktelser.

Nei. Vi får ingen rettigheter til kundene dine. Vi bruker kun detaljene vi får fra kunden til å levere tjenesten, og har ingen rettigheter til kundeforholdet så snart leveransen er gjort.

Nei. Vi er ikke synlige for kundene dine.

På hylleselskap vil det imidlertid være synlig i avtaleverket og historikken til selskapet at det opprinnelig kommer fra oss.

Du bruker løsningen når det passer deg for å levere AS og hylleselskap til kundene dine på en enkel måte. Vi legger oss ikke opp i hvordan du velger å ta betalt, eller hvor mye du tar betalt for tjenestene. Vi registrerer alle selskap du bestiller hos oss og fakturerer deg for dem når måneden er omme.

Du er selv ansvarlig for å gjøre eventuell kundekontroll.

På hylleselskap gjør vi imidlertid kundekontroll etter hvitvaskingsloven og trenger kopi av legitimasjon på reelle rettighetshavere hos kjøperen(e). Vi gjør en invididuell risikovurdering av alle kunder der vi blant annet ser på tidligere konkurser og andre faktorer. Vi forbeholder oss retten til å avslå kjøpsforespørselen dersom kunden ikke tilfredsstiller kravene våre. Ved avslag blir du selvfølgelig ikke fakturert for jobben.

Løsningen følger reglene for GDPR og sørger for å ivareta kundenes hensyn til personvern på en god måte. Iht. GDPR har vi opprettet en egen databehandleravtale som regulerer behandlingen av personopplysninger som du aksepterer når du bestiller et selskap.

Vi innhenter bl.a. kun de personopplysningene som er nødvendige for å kunne levere tjenestene, oppbevarer dem på en sikker måte, gir rett til innsyn og sørger for at ikke uvedkommende eller flere personer enn nødvendig har tilgang.

Bare legg inn en bestilling på en av tjenestene lenger opp på siden, vi gjør jobben og du får levert selskapet. Verre er det ikke.