OM OSS
Vi hjelper nye bedrifter raskt på benaHvorfor gjør vi det?
Målet vårt er å bidra til litt mindre friksjon i denne verden. Å drive virksomhet er essensielt for mennesket, og derfor jobber vi i Nytt Foretak for å gjøre det enklere å etablere og drive bedrifter. Våre tjenester er designet for å spare næringslivet for tid og stress, samtidig som bedriftene kommer raskt på bena og veien fra visjon og idé til realisering blir kortere.

Det som gjør oss unike er at vi utvikler vår egen spesialiserte programvare og har automatisert en rekke prosesser knyttet til etablering og drift av selskaper. Dette gjør oss raske og presise, kvaliteten blir høy og prisene fornuftige.

Nytt Foretak er i dag ledende på selskapsetablering i Norge og er benyttet av tusenvis av gründere, virksomheter og ledende aktører innen advokat- og revisjonsbransjen. Når du velger oss skal du være topp fornøyd - intet mindre. Vi har designet kundeopplevelsen basert på hvordan vi selv drømmer om å bli behandlet, og det gir resultater. Siden oppstarten i 2014 har vi bidratt til å etablere flere tusen bedrifter og oppnådd en snittrating på 4,7 av 5 på den uavhengige vurderingsportalen Trustpilot.Ved å utvikle egen software sparer vi deg for tid og penger, og leverer med høy kvalitet hver gang.

Vi er stolte av å ha tillit hos bl.a.
... i tillegg til tusenvis av selskaper og bedriftseiere
Kontaktpersoner

Kontakt oss
E-mail: post@nyttforetak.no
Telefon: (+47) 22 33 41 00
Adresse: Grundingen 6, 0250 Oslo
Sosiale medier: Facebook