Om oss.

Vår historie

Nytt Foretak ble startet av Kristian Brekke Djuve i 2014. Vi som driver Nytt Foretak har vært med på oppstarten av flere ulike bedrifter tidligere, og hver gang har vi opplevd det samme. Papirarbeid stjeler tid og fokus, og det å få hjelp fra advokater, revisorer og rådgivere er dyrt når man har små budsjetter. I tillegg jobber de fleste rådgiverne på gamlemåten, med møter, telefonkonferanser og dokumenter som sendes i posten. Det er ikke kjapt nok for et lite selskap i oppstarten.

Siden det ikke fantes noen som kunne hjelpe oss med dette så raskt, enkelt og rimelig som vi skulle ønske oss, bestemte vi oss like godt for å tilby disse tjenestene selv. På initiativ fra Kristian Brekke Djuve ble derfor Nytt Foretak opprettet i 2014.

I dag er vi ledende innen etablering av aksjeselskap i Norge, og bistår både gründere og entreprenører, advokater og revisorer med våre selskapstjenester.

Vår filosofi

Vår visjon er å gjøre det enklere for gründere og entreprenører å etablere og drive bedrift. Vi er et teknologidrevet selskap og utvikler vår egen programvare. Det gjør at vi kan levere tjenestene våre raskere, bedre og rimeligere enn andre. Dessuten standardiserer vi tjenestene mest mulig slik at vi leverer med høyeste kvalitet hver eneste gang.

Vi er ekstremt opptatt av hvordan man kan minimere tiden og kostnadene man bruker på papirarbeid, byråkrati og formaliteter i møte med det offentlige, og har som mål å være den ledende aktøren på området.

Som kunde av oss skal du oppleve at nivået på servicen og tjenestene våre ligger langt over det du forventer. Vi måler tilfredsheten hos alle kundene våre, og oppnår en snittrating på 9,6 av 10 på den uavhengige vurderingsportalen Trustpilot.

Kristian Brekke Djuve

Kristian Brekke Djuve
Daglig leder

Kontakt oss:
(+47) 22 33 41 00
post@nyttforetak.no

Nytt Foretak AS
Org. nr. 914 545 080 MVA
Dronning Eufemias gate 12, 0191 Oslo
Daglig leder: Kristian Brekke Djuve