OM OSS
Vi hjelper nye bedrifter raskt på benaHvorfor gjør vi det?
Målet vårt er å bidra til litt mindre friksjon i denne verden. Det å drive næringsvirksomhet er essensielt for mennesket, og derfor jobber vi i Nytt Foretak for å gjøre det enklere å etablere og drive bedrift. Våre tjenester er designet for å spare deg for tid og stress, samtidig som bedriften din kommer raskt på bena og veien fra visjon og idé til realisering blir kortere.

Det som gjør oss unike er at vi utvikler vår egen spesialiserte programvare og har automatisert en rekke prosesser knyttet til etablering og drift av selskaper. På denne måten sparer vi både deg og oss for tid, kvaliteten blir høy og prisene fornuftige.

Nytt Foretak er i dag ledende på selskapsetablering i Norge, og brukes av tusenvis av norske gründere, i tillegg til en rekke ledende aktører innen advokat- og revisjonsbransjen. Når du velger oss skal du være topp fornøyd - intet mindre. Vi har designet kundeopplevelsen basert på hvordan vi selv drømmer om å bli behandlet, og det gir resultater. Siden oppstarten i 2014 har vi etablert flere tusen bedrifter og oppnådd en snittrating på 4,7 av 5 på den uavhengige vurderingsportalen Trustpilot.Ved å utvikle egen software sparer vi deg for tid og penger, og leverer med høy kvalitet hver gang.

Vår historie
7 år
Nytt Foretak har hjulpet gründere og bedriftseiere med å komme raskt på bena siden 2014.
5000 +
Vi har bistått mer enn 5000 norske og utenlandske gründere med å etablere bedrift i Norge.
5 stjerner
Kundene våre bekrefter at vi leverer. I snitt får vi 4,7 av 5 stjerner i rating på Trustpilot.
Kontaktpersoner
Kristian Djuve
Gründer & Daglig leder
E-post: kristian@nyttforetak.no
Tlf: (+47) 922 98 060
Alexandra Eldby
Markedssjef
E-post: alexandra@nyttforetak.no Tlf: (+47) 918 20 254

Kontakt oss
E-mail: post@nyttforetak.no
Telefon: (+47) 22 33 41 00
Adresse: Dronning Eufemias gate 12, 0192 Oslo
Sosiale medier: Facebook